2010-11-10-d580a64d6ad74f7e3b52ed9a7ebc5ee2c25dda13 Stølsli Marine As har inngått forhandeler avtale med Windy Boats AS

Ny Windyforhandler i Bergen

Stølsli Marine As, er nyetablert av Olav Stølsli og er godt kjent i båtbransjen, Olav Stølsli har lang erfaring fra Norsk Båtsenter AS. Stølsli Marine As, har etablert seg i moderne kontorer på ARGOS Båtsenter AS, rett utenfor Bergen sentrum. Stølsli Marine As vil i tillegg til WINDY også representere hele modellprogrammet til SAGA Boats AS for hele Vestlandet. For Windy vil Stølsli Marine As dekke Hordaland og Sogn & Fjordane.


Vi har samarbeidet med Olav Stølsli i over 13 år, og det gleder oss stort at han har valgt å satse sin unike kompetanse i eget selskap. For oss i WINDY har Olav vært en nøkkelperson for salget i Bergen og vi kunne ikke fått en bedre overgang enn dette” sier Salgs og Markedssjef Karl Audun Skretteberg i Windy Boats AS.

Potensialet for WINDY på Vestlandet er stort, og vi vet med sikkerhet at våre Kunder er villige til å betale for topp kvalitet, design og fremragende sjøegenskaper som Windy alltid har stått for” sier Olav Stølsli.

Avtalen  med Stølsli Marine As innebærer at Windy Boats AS nå har etablert nye samarbeidspartnere for hele kysten fra Egersund til og med Sogn og Fjordane og vår målsetting er å knytte alle våre salgskanaler sammen på en effektiv måte.

Stølsli Marine As planlegger nå sin første båtutstilling med WINDY og SAGA på ”DRA TIL SJØS” i februar 2011 samtidig som Stølsli Marine AS vil være tilstede på WINDY standen under SJØEN FOR ALLE på Lillestrøm i mars og ha full tilgang til våre internasjonale utstillinger i London og Düsseldorf i januar 2011. 

Kilde: pressemelding fra Windy Boats AS