2010-10-20-cfd6cf9218b56064ed7af713904d49e9cbcb23ee Nytt kystmagasin for alle Båtglade i Vest.

Nyhet

Med lansering av ny nettside www.baatsans.no håper vi å kunne glede båtfolket i Vest. Med et av Norges største båtfylker; Hordaland, samt Rogaland og Sogn & Fjordane er det på tide med vårt magasin, en møteplass for båtglade vestlendinger

Vi har i dag flotte magasiner som Vi menn Båt, Båtliv og Båtmagasinet som har sin hovedtyngde på Sør og Østlandet. Båt i Nord presenterer det Nordnorske. Savnet i Vest er stort etter presentasjoner av vår flotte kyst og båtaktiviteter samlet på et sted. Målet i første omgang er å være et nettmagasin, etter hvert vil vi presenter et par utgaver i året på papir.

 Her skal de flotteste havnene i Vest vises med bilder, hvilke fasiliteter de har for båtfolket og priser.  Mulighet til å gi din stemme til beste båthavn i Vest. Vi skal viser båter, små og store, gamle og nye, tre og plast, motor og seil. Vi ønsker å være en gladside med mye nyttig og godt lesestoff for båtfolk. Vi tar i mot gode tips på saker dere ønsker vi skal presentere i Båtsans, både av stor og liten betydning. Da er resten opp til dere… besøk oss så ofte dere kan på www.baatsans.no, og vi skal ut langs kysten for å møte båtfolket i Vest.