2011-09-30-7ac3494858ab289ce211f8c1db007dbb84fa5cf6 30.09.11 på kalenderen, men fortsatt mange båter på Vågen i Bergen

Båtsesongen langt fra over!

Med en værmelding for helgen som antakelige er bortimot den beste så langt i år, er båtsesongen langt fra over.

 Planen til noen båteiere er å få båten til vinterlagring denne helgen, men for dem som er så heldig å ha båten på sjøen hele sesongen, er det bare å komme seg i båten.

Tar du turen ut i holmene til en flott uthavn, kan du fiske egen mat og krabbe. Flere prøver seg nok på hummeren, men for dem som liker byhavner, har Bergen havn fått en helt ny storstue..

Ved nye Zachariasbryggen  finner man et mangfold av restauranter. Med sunn hurtigmat i Klar ferdig Fisk, Sjømatkirken med fisk til folket, til Sushi Sagrada. Stjernekokken, Piotr Krystian Szulim, tar sushi til nye kulinariske høyder og har følgende høye ambisjon. ”Våre konkurrenter er ikke i London, København eller New York. Vi konkurrerer mot de beste sushirestaurantene i Tokyo”. Bryggekanten, representere det norske og Hanseaten serverer Tapas.

Uansett om man er i båt eller på land, nyt årets siste helg med 20-tallet på gradestokken, for det dukker nok ikke opp før til neste år igjen.