Nye fristelser fra Knutholmen!

Ingen høst uten gode krabbemåltid. Krabbesesongen er over oss og kjøkkensjef Vitali, på Knutholmen, har denne gangen laget en herlig Norsk krabbe og silderogn salat.

Handlelisten eller ”fangst” liste er:

5-6 ”ho” krabber
150 g rømme
50 g sjarlott løk
1 hvitløk
50 g silderogn
150 g fennikel
4 brødskiver
1 stk sitron
 dill
Salt, pepper og sukker etter smak.

Fremgangsmåte:
Kok krabben, sett til kjøling og rens deretter ut rogn og maten i skallet opp i en skål.
Finhakk, løk, fennikel, hvitløk og tilsett i skålen med krabben. Hakk litt dill og tilsett rømme, sukker, salt, sitron etter smak. Miks alt godt sammen. Kan serveres i krabbeskjellet med pynt og dekorasjon fra litt sitron og urter.
Serveres med ferskt brød

En lett og sunn oppskrift for sjømatelskere.
Bon appetitt!