Madcon – Hello Bremanger!

70 fots yacht, 3 Ferarrier, Helikopter, Toralv Maurstad, Triana Iglesias, en gjeng fra Oppdrag Sognefjorden og ikke minst Madcon.

Dette er noe av det kystens ”gutter”, Svein Aril Vatsø (regi) og Bjørn Myreze (art director), har hentet hjem til Bremanger for å promotere tidenes desidert dyreste Norske musikkvideo.

Som båtturist i gjestehavnen til Knutholmen i Kalvåg, var det ikke rart vi måtte gni søvnen ut av øynene når selveste Madcon stod på bryggen om morgenen. Kan vi ta bilde? Ja, sa Yosef og vinket og smilte. Tshawe og Yosef er plukket ut til det prestisjefylte videoprosjektet, som er finansiert av det lokale næringsliv.
I hele fem dager blir det full action med vannscooter kjøring, slosskamp på Yachten og råkjøring i Ferrarier, etter kampen om prinsessen.

Som skuelystne båtturister fikk vi ekstra valuta for pengene denne dagen og Madcon gutta gledet flere fans, som tilfeldigvis var på Grotlesanden. Tshawe og Yosef snakket villig vekk og lot seg fotografere.

Mandag var viet lek og action på stranden i Bremanger, som er en av Norges vakreste strender.

Tirsdag var det Ferrari kjøring og Oppdrag Sognefjorden måtte utsette sitt hopp fra Hornelen (Nord Europas høyeste sjøklippe) på grunn av litt for mye vind. Hoppet ble utsatt.

Onsdag skal det spilles inn festscene ved kaien i Kalvåg. Her trenger de mange statister og oppfordrer alle til å komme for å være med. Helst ikledd festantrekk.

Torsdag er planlagt avslutningsfest og da kan det muligens bli flere overraskelser.

I ren Hollywood stil, håper de unge karene å sette Bremanger på kartet. Vi er alle spent på videoen fra Hello Bremanger og ønsker dem lykke til med prosjektet.