Elan Power 48 med lukket cockpit!

Da den nye Norske importøren, JP Marine Yacht, tok en god kikk på Elan Power E 48 sommeren 2010 og kommenterte følgende; ”Hvis dere kan lage en 48 foter med lukket cockpit, da får dere snart stor suksess i Norge. Vi valgte å følge rådet, heter det seg på Elan sin webside.

Nå kan snart den spente importøren, som sa dette, presentere Elan Power 48 med lukket cockpit.

Båtsans har snakket med JP Marine Yacht’s daglige leder Jonny Pedersen.

Når kommer båten til Norge?
Den kommer i slutten av juli. Jeg får båten til Grebbestad i Sverige, der skal vi klargjøre båten i samarbeid med vår gode samarbeidspartner Magnus Åhlund. Magnus Åhlund har nettopp, sammen med sin samboer Jeanette, kjøpt hele slip og verkstedsdelen med båtplasser, i den idylliske havnen Grebbestad. Vi har god erfaring med klargjøring av båter her, forteller Jonny.

Båten blir en familie ”yacht” som 6 personer kan bo meget konfertabelt i. Optimal vekt er nådd med bruk av carbon fibre i skroget, forteller han videre.

Motorene som kommer i den ”Norske” båten er 2x Cummins 600 med Zeus drev., men båten kan også leveres med Volvo Penta og IPS drev. 3 doble lugarer, med eget bad til hver kabin. Båten kan skreddersys kundeønsker. Fart med nevnte motorinstallasjon, ca 32 knop og marsfart 28 -29.

JP Marine Yachts har siden sommeren 2010 vært Elan importør for hele Scandinavia og hittil har han solgt flest 35 og 42 fotere.

Spenningen om mottakelse av båten mot høstmessene er stor, hvis ikke båten blir solgt før den tid, kommenterer Jonny.

Vi starter med en sommerturne fra Sverige og hele veien rundt Norske kysten til Namsos som er hjemmehavn for JP Marine Yachts.

Jonny forteller videre at nyhetene kommer på løpende bånd fra fabrikken i Kroatia. Et nytt flaggskip, som overtar for 48 er 53 foteren, er også en hardtop båt. Den kommer ikke til Norge med det første, så de som eventuelt vil se den må dra på en av de utenlandske båtmessene i høst.
Eller som Jonny sier, bli med JP Marine Yachts på verftsbesøk!