Opera & Ta Sjansen i Strusshamn!

En fantastisk folkefest i Strusshamn på Askøy. Sammen med flere hundre Askøyværinger og 15 påmeldte ”Ta sjansen båter” moret både liten og stor seg.

En travel festivalhelg på Vestlandet, med Torgdag i Bergen, Hardanger trebåtfestival i Norheimsund, Båtmesse i Florø og Strusshamn festivalen var det ikke godt å vite hvor man skulle dra. Men gledelig for Askøy Næringsforening, som initiativtaker, var alle som hadde tatt turen ut denne lørdagsformiddagen. 

Først ble publikum servert ”higlights” fra kjente operaforestillinger av Oslooperaen fra den flytende scene. Deretter var det klart for ”Ta sjansen”, en like morsom forestilling som da den gikk på TV fra Holmenkollen.

Tre premier ble delt ut, Best i show, Raskest og Fiaskopris. Sistnevnte pris var det flere som kunne fått, men desto gøyere for publikum. Tilslutt ble det hele avsluttet med dans i Viksundhallen.

Et flott arrangement som helt klart blir en tradisjon, og neste år håper vi Askøys mange båtbyggere tar utfordringen og blir med i Ta sjansen!