Viksund’s nært forestående nyhet!

Den nye Viksund 335 St Cruz, som allerede er forhåndssolgt i tre eksemplarer, skal lanseres i forbindelse med Strusshamnfestivalen 17. – 19. juni.

Båtsans tok turen til fabrikken, for å se nærmere på båten verftet knytter store foråpninger til.

Det er ingen tvil om at båten får nytt utseende og blir mer moderne. Store vinduer som gir mye lys og sikt for alle ombord, god høyde og plass i hovedkabinen. Totalt er det seks køyeplasser fordelt på to kabiner.  Et stort toalett med eget dusjrom. Uteplassen blir større, med fast sittegruppe på akterdekket og nytt for Viksund St Cruz, integrert trapp til flybridgen. Det er også brede og gode trappetrinn opp til dollbord fra akterdekk. Båten føles veldig stor og godt utnyttet for og ”bare” være 33,5 fot.

Vi er i bygg nr 1, forteller Martin Viksund. At båten skal være ferdig til 17.juni er ikke lett å se, men det arbeides for fullt. Båten er solgt og det er travle dager på Viksundfabrikken, som skal ha ut hele 19 båter til ferien. Dere er fornøyd med det, spør vi? Ja, vi klarer oss godt forteller Viksund, som mener det er viktig å fornye seg litt. Vi har nettopp fått beskjed om at vår andre nyhet, Viksund 390 St Cruz (den største serieproduserte båten i Norge), er plastferdig.  De to siste båtene har vært krevende prosjekter, men er forhåpentligvis verd det, noe som forhåndsbestillingene allerede kan tyde på.
 
Etter omvisning i Viksund’s produksjon og hos deres faste leverandør Norsk Modell og Formplast, får vi innblikk i hvordan det produseres hos dem, før båtglade kunder kan erfare båtlivet.

Viksund har opprettet en byggeblog som følger prosessen, og i dag kan dere se båten med Flybridge. Se Viksundblog 

Båtsans ser frem til visning av to spennende Norske nyheter.