Askeladden & Båtens Beste i Dolviken!

Kjetil Bjøringsøy tar imot meg i nye lokaler, smilende og engasjert kan han gledelig fortelle om 3 salg allerede fra nye lokaler.

Askeladdens pressemelding om at ” Båtens Beste AS starter eget
Askeladden Center i Dolviken” fikk oss til å ta turen opp i Dolviken.

De flytter inn i nyinnredete lokaler i anlegget til Nye Norsk Båtsenter.

Dette er lokalene det startet i for Norsk Båtsenter, den gang med Nimbus. Nå er det Askeladden som skal pryde utstillingen. Dolviken området er i ferd med å bli Norges største, på båt og utstyr, med gode båtnaboer.

I pressemelding fremgår følgende:
Båtens Beste AS, som fra før har sitt hovedanlegg på Askvik Kai i Os, satser nå offensivt i et tøft marked. Etablerer eget, rendyrket Askeladden Center som vil presentere seg med det komplette utvalget til den mer enn 100 år gamle, legendariske båtprodusenten. Båtens Beste er for øvrig første norske forhandler som kan vise samtlige Askeladden båter på ett sted.

Med seg får de Askeladden Custom Line avdelingen for spesialtilpassete båter til yrkesbruk og til krevende personkunder med ønsker om egne løsninger og spesielt utstyr.

Med dette vil Båtens Beste AS - sammen med andre kjente, maritime aktører som flytter inn i anlegget - være med å revitalisere Dolviken som et av Bergens mest spennende båtmiljøer.

Ved anlegget på Askvik kai har Båtens Beste eget plastreparasjonsverksted som er autorisert for selv de største forsikringsskader. Videre finnes her fullt mekanisk verksted samt vinterlagringstilbud for båter opptil 10 tonn.