2011-05-27-1876ff1cb6ddaab5a4ea5aff7acb38dc6c5a5909 Samme type båt som Drive Open 50, men en litt mindre variant

Fiskars Boats med nyheten Drive Open 46

Drive Open 46 er på sitt beste på korte turer, som en hyttebåt og når man vil drive fritidsfiske og vannsport. Båten styres fra bakre benk som har plass til båtfører og to passasjerer.

Nyhetsmodellen for våren 2011, Drive Open 46, er en stilig og sportslig, to konsollers skjærgårdsjeep som styres fra bakre benk, informeres vi fra
Fiskars Boats.
 
"Den nye Drive Open 46 passer til bruk for hele familien, den er en stilig, liten flerbruksbåt", sammenfatter produktutviklings- og markedsføringsdirektør Anders Kurtén fra Fiskars Boats.
 
I tillegg er det sitteplasser på benkene foran konsollene, som inneholder mye oppbevaringsplass. Den halve meter lengre storebroren Drive Open 50 tilbyr på sin side et eget sete for både båtføreren og kartleseren.
 
Det helt nye skroget på Drive Open 46 er laget av et robust og lett stellbar aluminium. Det stive og lette skroget gjør det lett å legge til land med båten, og en enkel vask er nok til en årlig service. Fiskars' 50 års erfaring med produksjon av aluminiumsbåter garanterer kvaliteten og kjøreegenskaper i særklasse.
 
I likhet med Drive-modellene er det helt nye skroget på Drive Open 46 laget av et robust og lett stellbar aluminium. En betydelig komfortfaktor er båtens stillhet. Drive Opens meget gode kjørelydsdemping er oppnådd ved å bruke en stiv struktur samt ved hjelp av uretanskummet som er blitt sprøytet i båtens skrog, dempingsputer og dempingstepper under dekket.
 
Når man legger til land og fester båten, er det lett å gå helt til baugen fordi Drive Opens åpne rom foran i båten er T-formet. Båten har robuste rosterrails og bak på motorrommets begge sider er det jevne gangoverflater. Den ergonomiske konsollen har plass for en senkbar plotter, og passasjerrommet beskyttes på begge sider av høye vindskjermer med solid rails.
 
En detalj som gjør det praktiske båtlivet lett, er det integrerte énnøkkelsystemet. Til standardutstyret hører bl.a. en badestige og -plattform, navigeringslys, automatisk pilspumpe og slokker. Som tilleggsutstyr kan fås Navi-pakke med Silva-kompass og Garmin-kartplotter og Comfort-pakke med tepper og benkputer.
Drive-båtene er utstyrt med Mercury motorer, og ansvarlig distributør i Norden er Brunswick Marine.
 
Drive Open 46
Lengde 4,68 m
Bredde 2,08 m
Motorkraft 40-50 hk
Sitteplasser 5
Vekt 445 kg