2018-11-27-bb3b9b71f9e3252dd6cf359ba159e13ee470fb45 To innovative selskaper skal samarbeide

NYTT SAMARBEID

Norske Nordic Wireless Solutions, med sin løsning CoastKey er blitt valgt som partner til COX Powertrain, det britiske selskapet som produsere diesel utenbordsmotorer

Nordic Wireless Solutions er en leverandør av Keyless løsninger for det maritime markedet.
I april lanserte de generasjon 3 av CoastKey. Systemet deres har gjennomgått store endringer siden 2005.
 
Fra å være en trådløs dødmannsknapp til et modulært CoastKey-system, leverer de nå en fullverdig kommunikasjonsløsning mellom båtfører og båten. CoastKey er den første løsningen i båtmarkedet som kombinerer et innovativt Keyless system med en trådløs dødmannsknapp. 
 
Under Mets kunngjorde COX sitt samarbeid med Nordic Wireless Solutions, som forteller at de er stolte av å bli valgt som leverandør til  Cox Powertrain Ltd. ”Sammen deler vi verdier om kvalitet, trygghet og innovasjon, i tillegg til krav om sikkerhet og komfort på sjøen. Et spennende samarbeid”, forteller de i en pressemelding.
 
CoastKey er et innovativt Keyless start- og stoppsystem. En pin kode gir deg enkelt tilgang til startpanelet. Keyless-funksjonen gjør det enkelt å starte og stoppe opp til fire båtmotorer. Siden CoastKey er et modulært system, kan de også levere en fjernkontroll. Om du velger denne, vil den kunne gi deg flere funksjoner for tilt, ankervinsj, thruster m.m. Samt deres system med en trådløs dødmannsknapp.
 
Cox Powertrain er et verdensledende, innovativt britisk ingeniørfirma som utvikler marine diesel utenbordsmotorer.  Det er det første selskapet som introduserer en helt ny serie med lette, høyeffektive, høytytende og svært slitesterke diesel utenbordsmotorer som er bygget opp fra grunnen spesielt for marin bruk.
 
Coxs første diesel påhengsmotor, CXO300, er basert på en 4-takts V8-arkitektur. Den skal gi en kombinasjon av høy effekt og høyt dreiemoment, slik at det kan tilby samme ytelse og effektivitet som en innvendig motor, men med fleksibilitet til en påhengsmotor.