2018-10-15-cdcecd7cc0f13c7f57a94cd85c884133e18a967a Fotograf Maria M Nikula/Alukinboats - Alukin Boats Sweden AB kan i år titulære seg som Årets Superföretag 2018.

Båtprodusent Årets Superföretag 2018

I fjorten år på rad har Sveriges næringsliv blitt analysert av Bisnode og Veckans Affärer som nå publiserer listen over Sveriges Superföretag med på listen finner du Alukin Boat Sweden AB .

Alukin produserer aluminiumsbåter for kommersielt bruk og fritid i Norrtälje. Bedriften har holdt på siden 2008 og har hatt en stabil vekst siden starten. I år har den svenske aluminiumbåts produsenten kvalifisert seg for en plass på den eksklusive listen.
 
- Dette er vårt måte og hylle alle helter og bedrifter i landet som arbeider hardt, ofte i det skjulte, sier Per Weidemann senioranalytiker på Bisnode som sammen med Veckans Affärer setter sammen listen over svenske superbedrifter.
 
Får å  kunne bli et ”Superföretag” må et høyt antall kriterier oppfylles. Det handler om å øke både omsetning og inntjening samtidig som bedriften må vise stabilitet og langsiktighet i forretningen. Kriteriene må oppfylles i minst fire år på rad for å komme med på den eksklusive listen. Det er kun en knapp promille av Sveriges bedrifter som oppfyller kravet og kan titulere seg som et Superföretag i 2018, skriver Bisnode på sin hjemmeside.
 
Siden januar i år inngikk Alukin Boats Sweden AB som en del av Nimbus gruppen. Av varemerke som inngår er Nimbus Boats, Paragon Yachts og som nytt tilskudd, Alukin aluminiumsbåter som fikk en god mottagelse på forhandlermøte som gikk av stabelen i forrige uke. 
 
- Aluminiumsbåter er på sterk fremmarsj og vi har høy etterspørsel på båter for både kommersielt bruk og for fritid. Vi har et spennende år foran oss der vi skal fokuserer på å øke vår kapasitet og distribusjon på flere geografisk markeder, sier Maria Nikula, vd hos Alukin Boats Sweden AB.
 
Nimbus Boats Sweden AB har hovedsakelig sin produksjon i Mariestad med hovedkontor i Göteborg. Paragon Yachts produseres på Storebrovarvet og Alukin aluminiumsbåter i Norrtälje. Nimbusgruppen består av egne forhandlere med full service- marina samt partnere i Sverige og for øvrig i verden gjennom datterselskaper og partnere. 
 
ALUKIN aluminiumsbåter er kvalitets båter for et praktisk og bekvemt båtliv i hovedsak for fritid og profesjonelt bruk. Båtene bygges og konstrueres  i sin helhet i Roslagen. 
 
Båtene produseres fra 6 meter og opp til 9,5 meter i en bred modellserie bestående av styrhusbåter, bowriders og båter for fritidsbruk samt arbeidsbåtar med baugramp.