Premiere på Norske Coromate

Båten kom akkurat i tide forteller Stian Ranvig, teknisk sjef hos Coromate, nyheten Chase 34 ble sjøsatt dagen før messen åpnet i Cannes.

Produsenten Cormate har laget nok en lekker solskinnsbåt og oppmerksomheten er stor fra både kunder og presse. I dag produseres den Norske båten i Polen, men det er fremdeles Egil Ranvig som står bak designen. Ranvig står blant annet bak Hydro-Design som ble startet i 1985, sammen med Tom Martens Meyer. Den gang produserte og utviklet de vannskibåter og høypresterende racing båter. Båter som vant Offshore races i Europa, verdens mesterskap og satte fartsrekorder.
 
Også nyheten oppnår høye hastigheter for å være en fritidsbåt, med doble Mercury V8 350 hk bensin får du en toppfart på over 60 knop. Båten skjærer sjøen og går veldig stabilt. Siden båten er relativt smal 2,55 m og har en 24 graders v bunn. Vi selger sjøegenskaper og ytelse, forteller Rikard Kalland, salg og markedssjef hos Coromate
 
Om bord er det flere fine løsninger og det er plass til mange gjester. Dette er en typisk dagstur båt, med mulighet til å overnatte for to voksne og et barn i stikkøyen under dekk. For å drifte lys og stor kjøleskuff er det laget et solcellepanel fremfor vindskjermen på dekk. Førerposisjonen har de ikoniske ståsetene, som innbyr til fart og moro. Praktisk bøyle hele veien rundt vindskjermen. 
 
Teknisk:
Lengde: 10,33 m
Bredde: 2,55 m
Motor: Enkel eller dobbelinstallasjon Bensin/Diesel – Påhengs opp til 1,080 hk.
Toppfart: 80 knop
 
Se hele bildeserien på toppen av siden fra båten