2018-09-15-507c01e64d41b4c4ef61a92da0b4306aa6a5d27b ArkivFoto Norboat (fv) Lars-Erik Solvang og Claes Eliasson i Bavaria Norge kan se fremover med nye eiere

Ny investor på plass for BAVARIA YACHTS

Endelig er fremtiden avklart og sikret for Bavaria Yachts og den nye eieren har allerede besøkt den norske importøren og viser et sterkt ønske og engasjement for et tett samarbeid med forhandlerleddet og markedet.

Det tyske investeringsselskapet CMP Capital Management-Partners GmbH har overtatt eierskapet av Bavaria Yachtbau GmbH.  Investeringsselskapet ble grunnlagt i 2000 og har bred kompetanse innen produksjon, automasjon, bilindustri og har også erfaring fra maritim virksomhet. 

«-Vi er svært glade for at eierskiftet nå er gjennomført og ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Bavaria i Tyskland. Det siste året har det blitt utviklet mange nye spennende modeller som markedet har tatt veldig godt imot. Vi har ståltro på merket som tilbyr flotte båter tilpasset nordisk bruk og som stadig utvider sitt kundegrunnlag» sier Lars-Erik Solvang, daglig leder i Bavaria Båt Norge AS. 

Den nye eieren var på besøk under Båter i Sjøen på Aker Brygge. Det fremgår også av pressemelding fra Bavaria Yachts at alle de 550 ansatte i Bavaria Yachts i Giebelstadt og alle de 250 ansatte hos Bavaria Catamarans in Rochefort blir med over til kjøper.