Princess R 35 avduket!

Mange har vente på ”hemmeligheten” fra den Britiske båtprodusenten og i går ble den avduket på et slott i Frankrike, akkurat som en Princesse verdig.

Med båtpresse fra hele verden, slo verftet på stortrommen og hadde en fantastisk lansering av nyheten, r/evolution. Det er kallenavnet R35 har hatt under utvikling og testing av båten. Hele konseptet har hatt egen farge kamuflasje (Dazzle), skapt av 3 klassinger fra Plymouth College of Art, og det gikk igjen som tema under hele avdukingen.
 
Den Flygende Princess
Hva er det som er så revolusjonæren med det nye med skroget, jo det er 2 hydrofoilfinner akter på båten. En utvikling av et skrog og en båt som Princess Yachts har skapt gjennom sitt partnerskap til BAR Technologis og Pininfarina. Resultatet er en linjelekkersportsbåt på 35 fot. Hele båten er støpt i carbon fibre og med 2 x V8 bensinmotorer på 430 hk fra Volvo Penta, går båten i imponerende 50 knop.
 
Det nye Princess Active Foil System (AFS) gjør båten til den raskeste Princess noensinne, og mest effektive til dags dato. Hele båten er aerodynamisk som en sportsbil over vannlinjen takket være Pinninfarina, og under vannlinjen er det foilene i samarbeid med teknologi og styring av de ulike moduser, fra BAR Technologis.  
 
Det er heller ikke spart på noe i interiøret, med solseng akter over V8 maskinene, sittegruppe og frem til en imponerende styreposisjon. Her er 3 dynamiske seter og alt av teknologi innen navigering.
Under dekk, fullverdig pantry, eget toalett /bad, og sen salong som også fungere som dobbeltseng.
 
Executive Chairman Antony Sheriff var stolt under presentasjonen og selskapet går som aldri før. Nå er de klar for Cannes Yachting Festival med en imponerende ”line UP” og en Flygende Prinsesse.