Windy avduker W31 Zonda!

På åpningsdagen til Sørlandets Båtmesse får vi gleden av nok en Norsk nyhet i 2011. Det er produsenten Windy,som denne gang imponerer med lekre nostalgiske linjer.

Båten er av Hans Jørgen Johnsens design, samme mann som står bak den råe Windy SR52 Blackbird, levert til Røkke. W31 Zonda er første båt som viser interiørsamarbeidet mellom Windy og Peder Eidsgard.
Båtsans snakket med Morten Haakestad hos Windy, som fortalte om god pågang etter båten.

Prisen ligger på 1, 8 millioner med singel motorinstallasjon, VP D6 370 hk. Etter en test på fjorden i går viste måleren rundt 42 knop.

W31 Zonda er en stor DC på 31 fot med enorm uteplass, men det er også et bra pantry, toalett med dusj og en stor dobbelkøye i  kabinen. Mye lys får man inn i kabinen pga de lange siderutene, som erstatter de typiske koøynene.

Skroget har etter test fått mer enn godkjent på sjøegenskaper, i følge Haakestad, og har hele 24 graders v-bunn. Båten er Norsk og blir bygd her i Arendal, forteller Hakestad, som forventer å produsere 20 båter i året av W31 Zonda. I juni lanseres ”lillesøster” en 26 foter som blir en mindre variant av Zonda.
Vi gleder oss!