Nytt og mer sportslig preg fra Greenline!

I 2019 utvider produsenten med ytterligere et medlem i hybridbåtserien, Greenline 45 Fly, denne gangen med helt nytt design.

Med ny leder for produktutviklings avdelingen, Luka Modrijan i spissen, har de satset på utvendig design ført i pennen av det prisbelønte designstudioet J&J Design. Det har gitt et helt nytt og mer sportslig preg. Interiøret er laget av Marco Casali fra Too Design, en kjent italiensk designer, velkjent for prosjekter i klassen superyacht.
 
Du kan velge mellom stillhet eller hastighet i Greenline 45 Fly. Med ny form for fremdrift, fart og enklere manøvrering. Båten blir tilgengelig med toppmoderen H-Drive, en hybridteknologi der du kan velge mellom at elektriske motorer går i 6kts eller slå inn dieselmotorer som når hastigheter på 25kt med 2 x 370 hk. Båten kan også leveres med IPS 500 eller 600, da oppnår man en hastighet på mer enn 30 knop.
 
Innvendig er du nesten som hjemme, med høykvalitets hvitevarer. Full størrelse på kjøleskap og fryser, induksjonsovn, micro og stikkontakter uten behov for adaptere.
 
Greenlines innbyggede teknologi fungerer døgnet rundt, i følge produsenten og sjelden eller aldri trenger man landstrømkabler. Alle nye Greenline, altså 2019 modeller, får vekselstrøm som standard, batteristrøm og solpanel som backup. 
 
Flybridgen skal bli blant den største i klassen, grunnet at den dekker ut over hele bredden av båten. Flybridge har salong og solseng, en to-seters benk og styreposisjon, samt fullt utstyrt wet bar. 
 
På akterdekk er det  sittegruppe, og du kan gå ned på badeplattform fra begge sider. På 
den hydrauliske badeplattformen en det laget til en smart wetbar med grill, vask og benkeplate.  Med LED belysning sørger den for at kveldsmiddag tilbereding går som en lek. Det er også garasje for rib, eller annet utstyr for vannaktiviteter.  
 
Pantry forbinder cockpiten og salongen, som er Greenline Yachts signaturdesignfunksjon. To seter i fartsretning og for fører er det en sidedør for enkel manøvrering.
 
2 kabiner og den midtskips har en king size seng, med store vinduer i skrogsiden på begge sider.

Båten blir vist for første gang i Düsseldorf 2019.