Fjord 44 Coupè

For dem som liker det unike designet til Fjord 36, 42 og 48 Open, kommer nå en nyhet som passer det nordiske markedet bedre, en lukket variant.

Selv om vi har hatt en sommer som minner om den de har hvert år i Middelhavet, vet vi at det sannsynligvis ikke varer. Vi kan drømme oss bort i solskinnsbåter, som Fjord representerer, og noen har faktisk blitt solgt i Norge, men det er helt klart at markedet deres har vært i Middelhavet. 
 
Designet til båtene er lekkert og minimalistisk, og i dag presenterte de en tilsvarende modell, men i lukket variant. 
 
Selve styreposisjonen og salongen som er åpen i søsterskipene, får i nyheten en solid glassramme rundt med kraftig rustfritt stål, som skaper et dekk/pilot- hus.
To sidedører i front, to elektriske vinduer på sidene, og et elektrisk soltak samt en skyvedør akter, gjør båtene ”åpen” og tilgjengelig. Den kan bli lukket eller åpnet opp, alt ettersom man trenger. Du får en 360 graders visning konstant.
 
Tillater været det får du en enorm uteplass akter, når du åpner opp aktedørene fra salongen og ut. Samtidig beholder du walkaround rundt hele pilothuset, som gjør den både praktisk og barnevennlig.
 
Med 2 x Volvo Penta IPS 600 motorer, akselererer Fjord 44 coupé til 36 knop. Fire sengeplasser og et generøst baderom, gjør båten til en flott familiebåt, som også har komfort i litt kaldere klima. 
 
Uansett, skal båten tilby den samme gode opplevelsen man har ved de åpne variantene, eller kanskje mer. 
 
Verdenspremiere blir i Cannes Yachting Festival 2018.