Ønsker velkommen til gjesteanlegget hos Frydenbø

Solen skinner og bryggeanlegget ligger klart for å ta imot våren og sommerens båtgjester, forteller Tore Lilletvedt, som er Driftssjef hos Frydenbø’s Eiendomsdrift.

Det er ikke alle som er klar over Frydenbø sitt gjesteanlegg på Damsgård, og hva vi kan tilby, forteller Lilletvedt til Baatsans.no.
 
Vi har gjesteanlegg med Go Marina betaling, forøvrig er porten åpen på dagtid, men blir låst om kvelden. Skal du handle noe til båten er det bare å komme innom her, Maritimbutikken ligger på kaien. Bergens største båtutstyrsbutikk, som har 7 dedikerte fulltidsansatte båtekspeditører som er der kun for å hjelpe deg.
 
Det kan også være greit å vite at her er maritimt elektro- og dieselverksted på kaien, om noen skulle ha behov for litt hjelp.
 
Området er stadig i utvikling, og etter hvert kan dette bli en veldig populær gjestehavn utenfor selve Bykjernen. Blant annet etablerer O.F. Hald bryggeri seg her, som skal åpne en egen Pub.
For dem som er treningsinteressert kan det være greit å vite at Satselixia  åpner nye lokaler her.
 
På dagtid er Fazer restauranten åpen, og ellers er vi nærmere sentrum enn de fleste, forteller Lilletvedt videre.
 
Frydenbø har lange Maritime røtter i Bergen, og er som kjent importør av Evinrude, Sting og Zodiac i Skandinavia,  i tillegg til samarbeidsavtale med Nordkapp. Deres lokale forhandler Alvøen Marina tar seg av salget av overnevnte båter og påhengsmotor. Frydenbø Industri har salg og service av flere motormerker samt delesalg, og har også en elektroavdeling på kaikanten som kan bistå med service.

Nå håper de at det blir mer maritimt miljø igjen rundt gjestebryggene.