2018-05-15-d4c9e551b2619bd9029592bc537668de448ff49d Optisk bondet og fullfarget LCD-skjerm

FUSION Apollo setter ny standard for lyd i båt

Som bransjeledende innen maritim lydunderholdning og design, kommer et nytt flaggskip som vil glede de mest kresne lydentusiaster.

FUSION som er bransjeledende innen maritim lydunderholdning lanserer nå den unike produktserien Apollo. Basert på FUSIONs anerkjente designfilosofi True Marine, vil den nye Apollo-serien sette en ny standard for lyd i båt, forteller ProNav i en pressemelding.
 
FUSION RA770 er flaggskipet i den nye Apollo-serien. Kreativ design og teknologisk briljans er stikkordene for verdens første spesialbygde marineunderholdningssystem med glassdisplay og innebygget Wi-Fi-streaming. RA770 har i tillegg Digital Signal Processing Technology (DSP), og leverer selvfølgelig DAB-radio med FUSION DAB-antenne. ProNav-forhandlere skal ha et rikt utvalg DAB-antenner tilpasset dekningsforholdene i ditt nærområde.

Ny touchskjerm!
En strålende klar, optisk bondet og fullfarget LCD-skjerm gjør RA770s navigasjon til en opplevelse for båteieren. Å finne den riktige knappen er blitt en ting fra fortiden. Brukere kan bare trykke rett på skjermen for å starte, pause eller sveipe gjennom spillelisten av favorittlåter. Den stilige Apollo RA770 passer også perfekt sammen med moderne «glass bridge» plottere og er et smykke i ethvert styrekonsoll.
 
SRX400 – så mye mer enn trådløs fjernbetjening
FUSION Apollo-serien inneholder også SRX400. Denne enheten kan benyttes som trådløs fjernbetjening til hovedenheten RA770 men fungerer også som en selvstendig enhet via bluetooth siden den har innebygd forsterker og dermed kan kobles til egne høyttalere. SRX400 tilbyr både WiFi-strømming og DSP, men krever tilkobling til en hovedenhet for å levere DAB-radio.
 
Digital Signal Prosessering – DSP
Lydentusiaster er kjent med digital signal prosessering (DSP) i sine hifi-anlegg. Nå kommer også dette nivået lydkvalitet til båtverdenen: Apollo-serien har FUSION DSP som gir førsteklasses lydleveranser til alle høyttalere tilpasset ethvert lyttemiljø. FUSIONs systemtilnærming sikrer at hvert trinn i lydkjeden er optimalisert gjennom beregninger av lydingeniører. Dette gir en teknisk overlegen lytteopplevelse uten at båteieren trenger inngående teknisk forståelse. 

Å sette opp DSP-profiler gjøres enkelt med via FUSION-Link-appen som lastes ned gratis. Med bare noen få klikk setter du opp en tilpasset DSP-profil tilpasset lytteforholdende i akkurat din båt, og sikrer en fremragende lytteopplevelser gjennom alle volumnivåer.

PartyBus – del festen med flere!
PartyBus er FUSIONs fremtidige lyddistribusjonsnett, og gir båtfolk muligheten til å dele partymusikken med flere eller koble seg ut i egne private lyttesoner. Kraften i PartyBus-konseptet blir merkbar når flere PartyBus-aktiverte stereoanlegg kobles sammen i festmodus, og spiller den samme perfekt synkroniserte lydkilden gjennom hele fartøyet – eller havna for den saks skyld. Tro oss – dette kan bli heftig, forteller Pronav.
 
Bygget for båt
FUSION Apollo RA770 og SRX400 har henholdsvis 4,3-tommers og 2,7-tommers skjerm. Enhetene er IPx7-klassifisert for støv- og vannbeskyttelse fra forsiden når de er riktig installert, og inkluderer begge en intern klasse-D-forsterker.
 

Les om Fusion Apollo i sin helhet hos Pronav