Ny gjestebrygge i Solheimsviken

Den nye gjestehavnen i Bergen har plass til 18 fritidsbåter, og flytebryggen har vann og strøm tilgjengelig på bryggen.

Ivar Nygaard markedsansvarlig hos GC RIEBER EIENDOM, informere om nyheten til Baatsans.no. Bryggene ble først lagt ut i forbindelse at et tivoli leide plassen i Solheimsviken, med da var det uten strøm og vann. Dette er nå på plass og her tilbyr vi en trygg havn, for dem som vil ligge litt utenom havnen i Bergen sentrum. Det er ikke langt å gå til bybanen, for kunder som ønsker en tur inn til sentrum.
 
Det er ikke servicemuligheter ved den nye bryggen, men i fremtiden blir dette nok en enda mer attraktiv gjestebrygge, da Verdens største hotellkjede inntar Solheimsviken.
 
I løpet av våren 2020 kommer det 200 nye hotellrom i Solheimsviken. Danske Core Hospitality vil drifte Marriot Moxy-hotellet, som blir kjedens første i Bergen og andre i landet. 
 
– Et Moxy-hotell er et viktig steg på veien mot å gjøre Solheimsviken komplett med hotell, spisesteder, lounge/kaffebar/bar. Det vil skape enda mer liv i området på dag, kveld og ettermiddag noe som er bra for både tilreisende og nærmiljøet. Det er 20 Moxy-hoteller over hele verden i dag og 86 nye på vei, sier Tor Instanes, adm. dir. i GC Rieber Eiendom til estatevest.no. I sjøkanten vil det lages en flott promenade, og hotellet vil få uteservering. Beliggenheten ved sjøen vil forhåpentligvis også tiltrekke båtturister til å ta turen innom "Viken". Står det å lese på GC Rieber Eiendom hjemmeside.
 
Fra før har de en stor gjestehavn på Marineholmen med plass til ca. 50 båter opp til 50 fot. Her er det mulig å ligge både for korte perioder og over lengre tid. Du kan bestille landstrøm og tilgang til vaskerom med toaletter og dusjer.
 
Havneleie betales med Gomarina