2018-05-01-a2b494616e4f2e75f1471835ae817d56c6a6d64a RETT TIL SJØS® er Båtadvokatens nye serie med e-bøker og Båtadvokatens nye bruktbåtkontrakt

RETT TIL SJØS®

Båtadvokaten - Nils E Tangedal gir i disse dager ut en E-bok til folkeopplysning om kjøpsrettslige tema relatert til båt

Tangedal er advokat for hele båtfolket, forteller han, og går under navnet Båtadvokaten. Han har nå laget en serie med E-Bøker ”Rett til Sjøs”
 
E-bøkene bygger på tretti års erfaring som advokat med båtsaker. Båtadvokaten er oppvokst i båtbransjen fra barnsben av, og har helt fra starten av advokatkarrieren arbeidet med båtsaker. 
 
Båtadvokaten skriver egne båtjuss-artikler i hvert nummer av Båtens Verden, og har sitt eget forum på baatplassen.no, Skandinavias største båtforum. 
 
Det omsettes hvert år mange titalls tusen båter i Norge. Ifølge Båtlivsundersøkelsen 2018 har båtparken øket med over 150 000 båter fra 2012 til 2018. Og ca. 21 % av husstandene i landet vurderer å gjøre et bruktbåtkjøp i løpet av de nærmeste fem år.
 
Kjøp av båt er som regel en stor avgjørelse og gjelder ofte betydelige beløper. Samtidig er kunnskapen om kjøpsrettslige spørsmål lav blant alminnelige båtkjøpere og -selgere. Potensialet for å gjøre feil ved en handel, er stort. Like siden 1995 har Båtadvokaten gjort en betydelig innsats for å hjelpe båtfolket med dette. Båtadvokaten har utgitt forskjellige artikler og artikkelserier om temaet båtjuss, både på nett og i blad -- nå i Båtens Verden.
 
I serien RETT TIL SJØS utgir vi lettfattelig informasjon som er til hjelp for båtfolket når det gjelder juridiske spørsmål som angår båtlivet. De første e-bøkene gjelder kjøp og salg av bruktbåt, mens fremtidige utgivelser vil handle om forbrukerkjøp, håndtering av reklamasjoner, verkstedsarbeid, og forsikringsspørsmål.
 
E-bøkene er gratis, og kan lastes ned fra forsiden på www.baatjuss.no