Komplett Båtutstilling i Askeladdens forhenværende fabrikk

I anledning nyåpning Lørdag 21. april, har Askeladden utstilt 15 båter og de inviterer til fest for hele familien, med hoppeslott og lett servering.

Salgssjef Jonathan Dyrstad, hos Askeladden Boats, forteller til Baatsans.no at dette har vært en drøm lenge. Siden jeg ble forhandler for Askeladden med Båtens Beste i 2009 har jeg savnet en skikkelig utstilling. Det er trangt om plassen på kaien, og det har ikke manglet på ideer om en fast båtutstilling, men alt har blitt litt halvveis. 
 
I 2014 investerte vi i en salgsbrygge på sjøen, men den ligger ganske utsatt til for vær og vind, spesielt om høsten og vinteren. Så kom jeg til å tenke på fabrikken som stod tom, og konfererte med Henrik Askvik om ikke vi skulle leie den og lage en permanent båtutstilling. Han tente i ”bånn”, og var med umiddelbart. Vi fikk leiekontrakt og jeg gikk i gang med å tegne hvordan vi kunne designe den.
 
Nå minner den om en gigantisk båtmessestand, bare at vi slipper å rive den ned etter 4 dager, ler han.  Med 15 båter har du litt å velge i, og det er hele modellserien til Askeladden innen daycruisere, pilothus og skjærgårdsjeeper.
 
Askeladden hadde et godt salgsår i 2017, og nyheten C83 har slått spesielt godt an. Båten er solgt ut for denne før- sesongen, og forhandlerne har begynt å etterspørre den for 2019.
 
De nye lokalene kommer ikke til og ha en fast åpningstid, men om en kunde kommer på besøk på kaien, er det ikke langt opp. På sikt håper vi å kunne ha faste åpningstider, men ikke enda. Foreløpig kan kunder ringe oss og avtale tid hvis de ønsker å se hele modellutvalget vårt, forteller han. Dette gjelder selvsagt fra hele landet. 
 
Askeladden Teamet ønsker alle velkommen til en familiedag på den tidligere fabrikken på Strønevegen 255. De åpner for publikum fra kl. 10 – 16:00