2018-04-05-2923015e8e5e08d74eac99c190c2efcda781bfb0 Alltid servicevennlige og effektive Ståle Daae Børnes, ser "(h)optimistisk" på fremtiden, og trives godt som uavhengig megler til et båtmerke, men han har nok noen favoritter...

30 båter i løpet av 1.kvartal!

Før påske var vi innom kontoret til Bergen Marinesenter, og som alltid er det god stemning i butikken i C.Sundts gate 1.

Kanskje ikke så rart at Daglig leder Ståle Daae Børnes og selger Snorre Nilsen smiler fra øre til øre.
 
- Etter 1.kvartal er vi oppe i 30 solgte bruktbåter, smiler Børnes. 
 
De hadde et formidabelt år i 2017, og det ser ikke ut til å blir dårligere i 2018. At bruktbåtmarkedet fungere så bra er også positivt for nybåtsalget. Prisene har flatet mer ut og det er ikke like lett å få tak i alle typer bruktbåter. Når etterspørselen øker etter enkelte merker, blir det igjen attraktivt å eie båt, for du vet at du ikke taper penger.
 
Mye av suksessen til Børnes er lang erfaring og ”kremmerånd”.  Fra å være Maskinsjef i Marinen på Fregatt, med graden Kaptein Løytnant, fant han ut at det er salg han liker. Kunnskapen og erfaringen er selvsagt god å ha, men kundekontakt og salg er mye morsommere synes han, og det merkes i butikken. Det ”renner” stadig innom båtinteresserte, og tonen samt stemningen er alltid så god. 
 
Det er ikke hver gang det blir salg, men interessen og pirringen etter en ny båt og en god investering, ligger alltid i luften.  
 
–Selv har jeg sikkert hatt 4 båter i løpet av året, ler han. Noen ganger blir det slik for at handelen skal gå i boks, men det gjør ikke noe. Når jeg spør barnene om vi skal til Syden eller ta båtferie, velger de stort sett alltid båt. 
 
-Vi elsker å være på sjøen, og Påsken blir intet unntak. Denne gangen blir det i en Princess V52, hvis ikke den er solgt før den tid, ler supermegleren