2018-03-06-bf65e68dd0cb381ea1d18c57c3701dce299913d5 Nordic Market Services representerer Porta-Bote, ePropulsion og Foldable RIB i Norge

Sammenleggbar RIB

På årets Sjøen for Alle presenteres det for første gang Foldable-RIB, en sammenleggbar RIB, som du kan ta med deg i bagasjerommet eller på båtdekket.

Hva er dette?
Foldable RIB (F-RIB) er en sammenleggbar RIB produsert i PVC og med glassfiberskrog. Det sterke glasfiberskroget gjør båten stabil og komfortabel å sitte i. Pongtongene, med opptil 4 kamre, er pent limt med god kvalitet, i følge Nordic Market Services som er importør av produktet.
 
Enkelt
F-RIB båtene kan settes sammen på mindre enn 5 minutt. Båten foldes ut med noen få håndgrep, uten bruk av verktøy eller ekstra deler. Det sterke glasfiberskroget gjør F-RIB’en motstandsdyktig mot slitasje og ytre påkjenninger.
 
Materialvalg
Materialet er PVC Mirasol 1100g/kvm, lett og UV-resistent. F-RIB er enkel å lagre og lettere enn sammenlignbare produkt. Hele pakken kan løftes og bæres av en person.
 
Anvendelig
F-RIB er designet for all slags bruk og kan pakkes ned til en kompakt pakke som passer i bagasjerommet i bilen, campingvogna eller under dekk på motor- og seilbåt. F-RIB trenger ingen stor påhengsmotor og er kjapp, trygg og morsom å bruke. 
 
F-RIB kommer komplett med oppbevaringsbag, åresett og pumpe. Den kommer i fem størrelser fra 275 cm til 460 cm lengde, og fås også som seil-RIB med senkekjøl og mast.
 
Tilleggsutstyr
Til F-RIB leveres tilleggsutstyr som elektrisk pumpe, transportveske, tofteputer, sjøsettingshjul, båttrekk, spruttrekk, baldakin, osv.