Ockelbo med ny modell

I helgen åpnet Sveriges største båtmesse ”Allt för sjön” i Älvsjö for 83. gang, Stockholmsmessen var som vanlig velfylt med de ledende båtprodusenter og en hel del spennende nyheter.

Her kan båtentusiaster finne mange nyheter av interesse, og i år satser messen som varer over 2 helger og i kommende uke, på vannsport. De har laget en opplevelsesdel som kalles Water Park, men det er nok båter i ulike størrelser og prisklasser som fanger båtfantaster mest.
 
Utenfor entreen samt i foajeen møter du synet av en glinsende Ockelbo båt i aluminium. Den nye modellen Ockelbo B21 CAB, er en helt ny landstedsbåt, som allerede før visning er blitt en formidabel suksess. De har fått flere forhåndsbestillinger og god omtale i bransjemedia.
- Følelsen foran sesongen er positiv. Vi lanserer blant annet Ockelbo B21CAB, som har fått en fantastisk mottakelse, både fra båtjournalister og sluttbruker, forteller David Stenlund, vd hos Ockelbo Boats. Det kan vi like, og allerede i helgen har vi tegnet flere kontrakter på båt, så messen har startet veldig bra.
 
Onckelbo Boats lager båter som i dag bygges i aluminium, som tidligere ble bygd i glasfiber. Modellbetegnelsen har kultstatus for dem som kan sin sjøhistorie fortelles det fra messen. Det er den spesielle formen på skroget som byr på veldig gode sjøegenskaper som trekkes frem, god gange og stabilitet uansett sjø og vær. Ockelbo Boats er lillesøsteren og produseres i dag av båtprodusenten Anytec, med målsetning om å bygge verdens beste aluminiumsbåter. Eieren er ingen mindre enn Peter Forsberg, Sveriges beste hockyspiller gjennom tidene. Han var med under åpningen og fortalte om båtene. 
 
For øvrig finnes det for første gang siden 2014 en seilbåtbrygge på messen, hvor besøkende har sjansen til å peile inn båtene på nært hold, samt treffe og prate med eksperter og likesinnede.
Du finner også i år Classic Boat Show, som også trekker mange besøkende. I år viser de et titalls fine veteranbåter i tre og plast.
 
Neste uke kan vi glede oss til Alt for Sjøen på Lillestrøm – Norges Største innendørs båtmesse.