2018-02-27-d2c717075fa7221c04cf2ba89f233a0b2fdba3b4 Yanmar mottar prisen i Miami

YANMAR vant innovasjonspris

Marineindustriens minste innenbords dieselmotor, Yanmar 3JH40, som ble introdusert tidligere i år vant kategorien ”Innenbordsmotor”.

Det var under den årlige innovasjonsfrokosten i Miami at NMMA (National Marine Manufacturers Association) og BWI (Boating Writers International) annonserte vinneren for kategorien Innenbordsmotor.
 
Yanmars 3JH40 er en 3-sylindret Common-rail 4 takters dieselmotor på 40 hk, og beskrives som den mest banebrytende marinemotoren av juryen.
 
Motoren ble introdusert som den minste innenbordsmotoren, og passer spesielt godt i mindre båter, hvor den gir økt effektivitet og ytelse.  Den har den nyeste elektronisk- styrte CR-drivstoffinnsprøytningsteknologien, og er svært stillegående og drivstoffgjerrig.
 
Floris Lettinga, Senior Global Sales Manager i YANMAR MARINE INTERNATIONAL, sa: "Å vinne i Miami 2018, prisen i kategorien ”Innovasjon Award i Inboard Engine” er virkelig spennende, og en god anbefaling for 3JH40. Hun legger også til alle de positive meldingen som de allerede har mottatt fra kundene sine om YANMAR JH Common Rail serien. Dette er i tillegg en flott anerkjennelsen fra noen av bransjens mest respekterte eksperter og journalister. 
 
Årets jury hadde 62 marine produkter de har evaluert og testet gjennom året, i 19 kategorier. 
 

Mer info om motoren finner du hos Yanmar.no