En god helg for Rune Skarsfjord!

Brann trener Rune Skarsfjord kan se tilbake på helgen som en god helg. Først overleverer Frydenbø båt han en helt ny båt, Brann vinner mot Vålerenga på bortebane og sommeren kom til Bergen.

Vi fikk tips fra Frydenbø båt om at Skarsfjord var på jakt etter en skjærgårdsjeep, og i anledning deres nye Ryds agentur, tilbød de ham en helt ny Ryds 568 GTS med 100 hk Selva.
 
Vi treffer Skarsfjord på bryggekanten i Dolviken, litt duggregn tar ikke smilet vekk fra en tydelig spent trener. Vi har nettopp snakket med Ørjan Nordbø, mekaniker hos Frydenbø båt, som forteller om testtur dagen i forveien som viste 37 knop på kartplotteren.
 
”Gutten” kommer frem i Skarsfjord når han helt klart gleder seg til og utforske skjærgården rundt Bergen i familiens nye båt. Skarsfjord forteller også om et annet familiemedlem som gleder seg stort, datteren på fem år har de siste 3 nettene sovet med redningsvest på, da hun hørte de skulle få båt.

Er du sjøvant? Nja, jeg vil si medium minus, smiler Skarsfjord. Da jeg var i Haugesund hadde laget en sponset båt, og den kunne vi låne ved å skrive oss opp på en liste. Haugesund har jo en fantastisk skjærgård så vi brukte den en del. Men her i Bergen bor vi flott til helt nede ved Nordåsvannet, og det å kunne komme seg ut litt  på sjøen i fine dager, gleder vi oss til.
 
Du må vel fiske middager fremover nå da? Uff ja der har du den, ler Skarsfjord som gjør seg klar for testtur med Nordbø. Litt fotball prat ble det også tid til, nok til at vi fikk tipset om en dyktig lokal spiller;-)

Vi gratulerer den nye ”rederen” med båt og ikke minst Brannseieren over Vålerenga som smakte ekstra godt!