2011-05-09-2afab45eecc48b677090df547464b17e8bf90206 Til lands og til vanns

Hydrolift Etablerer egen forhandler i Stavanger!

Bård Eker har etablert Hydrolift Vest med adresse Stavanger for å supportere Hydrolifts vestlandsmarked.

Da vi besøkte Eker Performance under Grand Opening av senteret fikk vi signaler om nytt Vestlandskontor. I dag kom følgende pressenmelding fra Eker Performance:

“Dette er en joint venture mellom Hydrolift AS, Aslak Olseth med sine 10 års Hydrolift-erfaring, og 3 lokale investorer – alle med en sterk “passion” for varemerket og produktene til Hydrolift”, kan Bård Eker fortelle.
“På denne måten oppnår vi direktekontakt kunde/fabrikant, vi utnytter den erfaringen som finnes i markedet og selskapet gis en finansiell og lokal ryggrad. Stavanger har alltid vært et viktig marked for Hydrolift og vi ønsker med denne satsingen å utvikle dette markedet videre.”

“Vi er glade for å få dette på plass nå – slik at vi igjen kan gi våre eksisterende og nye kunder optimal support i et turbulent marked”, fortsetter Eker. “Vi har sikret oss en fantastisk beliggenhet på Laberget 42 (rett ved Viking Stadion). I løpet av kort tid vil showrommet være klart med bryggeplasser for både demobåter og kunder rett på utsiden”, avslutter Bård Eker.

Under Ekers nye Eker Performance satsing har varemerkene Hydrolift/Koenigsegg/Ducati blitt samlet i ett eksklusivt konsept. All service vil bli håndtert av det lokale senteret i nært samarbeide med hovedkontoret i Fredrikstad.

Stavangerbutikken blir et fullverdig ekerperformance senter.