2017-12-14-b3c70a91e27f378fac0f37e775a6dfd5d85be870 Bavaria satser nytt og stort - her C45

Bavaria er klar til å overraske!

Verftet gjør klar for en eksplosjon av verdenspremiere på båtmessen BOOT i Düsseldorf, og en av dem er nyheten C45.

Bavaria C45 er en 13.98 meter lang seilbåt med karakter til en seilyacht. Seilbåten har et bredt utvalg av utstyr som du vanligvis finner på mye større båter. Grill og wetbar i cockpit, plass til gummibåt akter og valgfritt 3 eller 4 kabiner, med et tilleggsvalg/mulighet til hele 5 kabiner.
 
Utvendig design gir også assosiasjoner med større seilbåter, spesielt tatt i betraktning de store vinduene i skroget. Videre er det lagt vekt på lyssetting, ventilasjon, og ikke minst at områder er uten trinn og skarpe kanter, men avrundet, akkurat som på yachter.
 
Bavaria C45 blir trimmet og styrt fra de to styringsposisjonene akter i cockpiten. Seilene kan trimmes enkelt og nøyaktig når som helst. Fra de to styringsposisjonene har rorsmannen den perfekte oversikten over seilene, alle navigasjonsinstrumentene og selve båten. 
 
Som verdens første, på en 45-fots seilbåt, leverer Bavaria en ”jolle” garasje akter. Enkelt er jollen på sjøen bak badeplattformen og klar for bruk. Den tar ingen plass og er ikke i veien for annet sportsutstyr. Garasjen kan eventuelt brukes som lager til mye sports- dykker utstyr.
 
Linjene og designen av nyheten står Italienske Cossutti Yacht Design bak, og Maurizio Cossutti er partner med Allessandro Ganz. Sammen har de brukt deres erfaring fra regatta og cruising inn i nyheten. Som igjen gir gode seilingsferdigheter, fart og komfort.
 
Båten forflytter seg under de svakeste vindforhold, og er til å stole på selv under de tøffeste værforhold.
 
Bavaria gir seg ikke med det - en C50 har også verdenspremiere i Düsseldorf