To nyheter fra Beneteau!

Beneteau har en rekke nye påhengsmotorbåter planlagt på produksjonslinjen om dagen, og de to første blir vist i dag under åpningen av båtmessen i Paris.

Før lanseringen av Barracuda 9 til våren, viser de nå to nye Antares-modeller, Antares 6 og 9. Beneteau har vært i gang med en redesign av Antares utvalget og tidligere i høst kom den første Antares 7. 
 
Antares utenbordsbåtene har et nytt skrogdesign utarbeidet av Benteteaus designteam.
I følge produsenten er Antares 6 er en liten pilothusbåt, som skal levere førsteklasses kvalitet og er en ideell dagstur båt. 
 
Båten skal være godt utnyttet og med mange praktiske løsninger, og den er tilpasset for 6 personer.
 
Når vi kommer til Antares 9 forteller produsenten at dette er en perfekt båt for helgetur, og den innbyr til å være mye på sjøen. Moderne og en verdig representant for denne ”legendariske” Beneteau serien. 
 
Båten har 3 delt skyvedør akter og et stort panorama soltak. Dette gjør styrhuset lyst og har en 360 graders utsikt til sjøen. Den har også en stor salong, og i førerposisjon en skyvedør som gjør det lettere å komme seg ut og manøvrere rundt for fører. Antares 9 har Beneteaus Airstep® skrog som er designet for å kutte sjøen mykt gjennom bølgene.