Nye Eastbay 44 fra Grand Banks

Grand Banks har lange tradisjoner med produksjon av Trawlere- og amerikanske Lobsterbåter, nå introduserer neste generasjon av Eastbay til det Europeiske markedet.

Det er på Boot 2018, i Düsseldorf, du får oppleve den nye Eastbay 44 for første gang i Europa.
 
Eastbay 44 (EB44) kombinerer en fin blanding av moderne finish og de klassiske amerikanske ”Downeast” linjene. Med avansert skrogdesign skal passasjerene trygt og komfortabelt kunne krysse åpent farvann. Grand Banks har modifisert skroget med dyp v-bunn med en spiss bau som skjærer sjøen perfekt vekk, og har en avansert planflate akterut. 
 
- ” Eastbay 44” leverer til fulle det beste fra to verdener, sier Mark Richards, administrerende direktør hos Grand Banks. 
- Du vil erfare all den komforten og stilen du forventer og setter pris på i en ”Downeast” båt, men med mulighet for lengre etapper og høyere krusing fart, tar den deg enda lengre av sted og raskere. Siste generasjon er også letter og mer effektiv.
 
Estbay er kjent for sine gode sjøegenskaper, med elementer som dyp og trygg cockpit, brede side dekk, samt at båten er lett å navigere. Store side- og frontvinduer gir alle ombord god sikt i alle retninger. Større badeplattform, og en liten dekksluke i cockpit som gir rask kontroll av motoren før oppstart.
 
Grand Banks har elektriske side og aktervinduer som kan heves og senkes ettersom forholdene tillater det. Sikkerhet er viktig så ombord i båten, så her er alle hjørner på skap og bord avrundet, samt at et er gripeskinne i teak i taket.
 
Båten kan leveres med tre ulike kabin alternativer, med totalt 3 kabiner. Du kan også få båten levert med pantry under dekk om ønskelig
 
Standard-motor ombord på EB44 vil være 2 x Volvo Penta IPS 600 dieselmotorer, 435 hk. Da har den en marsjfart på 20 knop og en maks hastighet på 32 knop.