Norgeslansering i 2018!

Beneteau kommer nå med Swift Trawler 35, en særdeles innholdsrik båt med mange gode løsninger. Se de helt ferske bildene av nyheten.

Marius Kragstad er en stolt importør, som har sikret seg 2 båter for leveranse til våren. Han forteller til Baatsans.no at verftet allerede er utsolgt for 2018 leveranser. De har store forventinger til båten som erstatter den populære Swift Trawler 34. Den ble bygd i hele 411 eksemplarer.
 
Kragstad er ganske ”fersk” forhandler av Beneteau motorbåter, men har allerede solgt hele 6 Swift Trawlere i Norge hittil i år. Kragstad begrunner det med at dette er en båt som fanger bredt. Alt fra voksne ektepar som vil ha en lett håndterlig båt, til barnefamilier som ønsker en allsidig båt med muligheter for å ha med masse effekter. 
 
Arvtakeren har samme utgangspunkt som 34 foteren, men en del modernisert. Den er lengre og bredere. Båten har fått større sidedør og vinduer, samt den store åpningen på akterdekk. Eksteriørmessig fremstår båten som mye mer moderne og de har lykkes godt med linjene. 
 
Kragstad erfarer at dette er en båt som har kunder over hele landet. De har solgt til indre Oslofjord, Vestlandet, Trondheim og helt til Sandessjøen. Selv mener han et dette er en båt som passer perfekt for Vestlandet.
 
Utrustet med Cummings 425 hk, har båten en topp fart på over 20 knop. Med fast aksling og ror, samt en liten styrekjøl er båten meget retningsstabil. Du kan få den levert med både akter og bautrøster som gjør dokking til en ”lek”. Pris levert verft er rundt 2,7 millioner, og en godt utstyrt båt levert Norge vil komme på rundt 3,3 millioner.
 
Teknisk:
Lengde 1129 cm (37 fot)
Bredde 403 cm
Dybde 117 cm
Motoralternativ Cummins QSB 6,7L - 425 hk
Maks fart 22 knop
Vekt 8 300 kg
Drivstoff tank 800l
Vanntank 2 x 150l
 
CE - Kategori:
• B - 8 people
• C - 10 people
• D - 11 people