2011-05-04-a0aaed8aef521fe6c22d757d8c11db79557c1c07 Tor Inge Døsen fra Os Sjøfront og Aspenes fra Alutec

Alutec fikk millionkontrakt med Os Sjøfront!

Alutec er Vestlandets ledende produsent og leverandør av komplette flytebrygger og marinaanlegg. I dag signerte de en viktig kontrakt; Skal produsere marinanlegg i tilknytning til boligprosjekt i Os sentrum.

”Vi er glad for at Os sjøfront valgte vårt marinaanlegg til dette prosjektet, og er stolt over å få levere komplett anlegg til et så flott prosjekt”, sier Espen Aspenes, som er salgssjef for Marinadelen av selskapet.

Les pressemelding fra Alutec i dag;

Os/Bergen 4. mai 2011: Os sjøfront valgte Alutec sitt nye marinasystem til sitt boligprosjekt på Os. I dag signerte de millionkontrakten for det flotte prosjektet som ligger i tilknytning til det nye kunst- og kulturprosjektet Oseana midt i Os sentrum. Totalt 200 båtplasser er planlagt til byggeprosjektet når det er fullt utbygd. I første omgang skal Alutec levere 80 båtplasser som skal stå ferdig allerede nå i mai 2011.

Det er et stort prestisjeanlegg Alutec nå skal begynne på, og det har vært hard konkurranse om å få kontrakten. Gleden var derfor stor da Tor Inge Døsen fra Os Sjøfront og Aspenes fra Alutec i dag kunne signere kontrakten.

Alutec har fabrikk og hovedkontor i Os i Hordaland og er en av de store produsentene av Marina anlegg i Norge. Alutec produserer også kjente merkevarer som Jamax stillassystem.