AMT 175 BR – med skrog i aluminium!


Til båtsesongen 2018 produseres nyheten AMT 175 BR med ekstra holdbart skrog i aluminium. Skroget er designet av Finske Juha Snell Oy, som under Faster-varemerket produserer både fritids- og arbeidsbåter.

Samme interiør og utstyrsnivå 
Båtmodellens glassfiberinteriør samt utstyrsnivå er det samme som AMT 175 BR- modellen med glassfiberskrog. Nyheten vises for første gang fram på båtmessen i Helsingfors i februar 2018, ifølge pressemelding fra Kellox
 
AMT og Faster er begge aktører med lang erfaring, vel kjente for høy kvalitet. Et slikt samarbeid borger dermed for et lysende resultat. 
 
– Hensikten med de to ulike skrogene, er å gi forbrukerne større valgmuligheter. Samarbeidet med Faster er vi virkelig godt fornøyd med. Sluttresultatet er blitt akkurat så bra som vi håpet på, sier daglig leder Mikael Winquist i AMT-Veneet Oy. 
 
 
Utformingen av skrogene, de gode kjøreegenskapene og den myke sjøgangen er allerede anerkjent i markedet.  Sluttresultatet er en stilig, stillegående og praktisk fritidsbåt som er trygg, morsom å kjøre og gir et bekymringsfritt båtliv, i følge produsenten.