Nautic Norway ny importør av Fairline Yachts i Norge!

Det engelske luksusbåt merket Fairline yachts har i dag inngått avtale med det bergenske selskapet Nautic Norway.

Daglig leder Ørjan Wollertsen hos Nautic Norway, ser frem til å arbeide med et så sterkt merke som det Fairline representerer, og mener timingen er perfekt, forteller de i en pressemelding. 
 
”Fairline er i sterk vekst og i en spennende utvikling med mange nye modeller”. 
 
Verftets nye eiere satser stort med flere produksjonsfasiliteter, nå lokalisert ved sjøen i England, i tillegg til det allerede eksisterende i Oundle. Nye samarbeidskonstellasjoner bærer allerede frukter for Fairline Yachts, som vant World Yacht trofeet 2017 for beste eksteriørdesign i kategorien 50-80 fot, med Targa 63 GTO. 
 
- Kombinasjonen med fantastisk design av Italienske superyachtdesigner, Alberto Mancini, det Nederlandske marinearkitekt firmaet Vripack og Fairlines egne lidenskapelige og dyktige håndverkere, skal bringe Fairline til nye høyder. 
 
”Dette vil vi være med på og timingen er perfekt” -Nautic Norway
 
Gjennom årene har Fairline vært veldig populære båter på det Norske markedet, og i mai 2018 kommer igjen første nye båt for levering, en 53 fot Squadron. 
 
”Vi gleder oss stort til å vise kunder opplevelsen av ny lekker luksusbåt av høyeste kvalitet og håndverk, med påfølgende prøvekjøring i Norge”, sier Wollertsen.
 
Fakta om Fairline
Selskapet ble i 2016 overtatt av nye eiere med et sterkt engasjement for Fairline Yachts. Fairline Yachts ledes i dag av Russel Currie sammen med et solid og erfarent lederteam bestående av folk med lang fartstid i Fairline Yachts. 

Fakta om Nautic Norway
Nautic Norway er et veletablert selskap, med 16 års fartstid i båtbransjen.  Selskapet ledes av bransjenestoren Ørjan Wollertsen. Selskapet er importør av seilbåtmerket Elan i Norge. I tillegg er selskapet forhandler av Windy, Nimbus og Paragon på Vestlandet. Hovedbase er på Hjellestad, 10 minutter fra Flesland flyplass i Bergen. 
 
Nautic Norway legger stor vekt på service i alle ledd og de ser veldig frem til å tilby Fairline for både nye og eksisterende kunder.