2017-10-24-11aba90bba709c0276daa1fd314559e61acce20a Musto er Offisielle klespartner til Volvo Ocean Race som nettopp har startet (foto: Musto)

Helly Hansen har store ambisjoner!

Det er nå kjent at det Norske sportsklesmerke har gått med på å kjøpe det engelske klessports merke Musto fra Phoenix Equity Partners og de andre aksjonærene for en ukjent sum.

Helly Hansen har en helt klar vekstambisjon og viser dette tydelig med å kjøpe den engelske merkevaren Musto. De er som kjent store på seilbekledning, men har også en kolleksjon mot outdoor. Med dette oppkjøpet styrker de seg i det britiske markedet, spesielt på seilklær, sier Helly Hansen i en pressemelding.
 
Musto ble startet av den olympiske seileren Keith Musto i 1960.
 
”Vårt fokus vil være å fortsette å ekspandere Musto internasjonalt som en ikonisk Britisk merkevare. Videre satse på fortsatt høy kvalitet og avansert teknisk utvikling av seiltøy, sammen med Helly Hansen ", sa administrerende direktør Paul Stoneham i Helly Hansen.
 
Konsernsjefen i Musto, Peter Smith, vil fortsette å lede forretningene og rapportere til Paul Stoneham, som blir styreleder i Musto.
 
Helly Hansen ble stiftet i Norge i 1877, og i dag er største eier fondet Ontario Teacher’s Pension Plan, et av Kanadas største pensjonsfond.
 
Kilde: Reuters