X- serien til Hydrolift vokser!

Med X-26 S og DC fortsetter de nye linjene og mange innovative løsningene som vi så i den nye skjærgårdsjeepen X-22, men i 26 foteren får du den også som daycruiser.

Den kommende båten startet som X-25, men har vokst til å bli X-26 og den kommer på markedet i 2018. Baatsans.no snakket med Geir Moen under Båter i Sjøen, og han kunne fortelle om stor interesse fra forhandlerne allerede. 
 
Med X-serien håper den Norske produsenten å kunne nå en større kundegruppe, selv om de har mer enn nok å gjøre om dagen. Hydrolift har som kjent et godt samarbeid med Redningsselskapet, og produserer både ”lille” Elias og  de råtøffe P-42 SAR, som er Redningsskøyte i Staff klassen.
 
Når de nå kommer med en ny linjelekker og sosial daycruiser er det nok mange som vi ta en ekstra titt på den før de bestemmer seg for ny båt. Prisen blir også adskillig rimeligere enn Hydrolifts nisjemodeller, for i X-serien leveres den med påhengsmotor.
 
Nyheten byr på stor og fleksibel uteplass, hvor man kan velge mellom 2 eller 5 sitteplasser i kjøreretningen, 6 sitteplasser rundt cockpitbordet som kan omgjøres til stor solseng og lounge vendt mot badeplattformen. Modellen gir mange ulike bruksmuligheter som skaper trivsel i fritidsbåten.
 
X-26 DC har soveplass for 2 voksne og 2 barn i cabinen, som også inkluderer elektrisk vannklosett, integrert pantryløsning med vask og gassbluss, kjøleboks for kald drikke. 
 
I følge produsenten er det et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for, som også skal bidra til et lavt drivstofforbruk. 
 
Med høye dollbord og stor vindskjerm får du en behagelig og trygg reise i alle fartsområder. Gjennom skrogets fartspotensiale og utrolige kjøreegenskaper vil den aktive føreren alltid storkose seg bak rattet, forteller produsenten. Dashbordet er tilpasset dagens moderne teknologi og instrumentering, og er planlagt for fremtidig utvikling av navigasjonsutstyr. 
 
Akterpartiet gir mulighet til enkel fortøyning og av- og påstigning. Samtidig som det bades og fiskes ved å legge ned den bakre sofaryggen for en behagelig sitteplass. Her finner du også eget rom for ankervinsj samt integrert kalesjesystem for sol- og værbeskyttelse av sofagruppe/solseng.
 
Mer info finner du hos Hydrolift.no