Grand opening av ”lidenskap”!

Vi tok turen over fjellet for å overvære en begivenhet. Grand opening av Eker Performance, og "Eker goes Ducati".

Med en samling av noe av det råeste på land og til vanns, har Eker Performance et spennende konsept. Eker har samlet båt, bil og nå motorsykkel for å utnytte felles kunnskapsbase innenfor teknikk og ytelse slik at kundene får en best mulig opplevelse av sluttproduktet.

Fullt hus med beskuendelystne både inne og ute hos Eker Performances, og solen skinte fra skyfri himmel her i Fredrikstad.
Geir Moen var godt fornøyd med oppmøte, som kunne gått begge veier i så fint vær, men her var det tydelig mye som fristet enten med propell eller uten. Eker Performance har produsert Hydrolift siden 2001, og siste båt fra verftet hadde premiere på Sjøen for alle, C-32SUN RR, med en forventet toppfart på 90-100 knop. Båten er ennå ikke sjøsatt og de venter bare på en elektronisk oppgradering, forteller Moen.

Litt av menyen denne dagen var; åpning av Ducati Shop, avduking av Koenigsegg Agera R Speed Racer #83 ved Bård Eker, og selvsagt et stort utvalg av Hydrolift båter. God mat ble servert på kaien, og vi fikk en guidet tour på fabrikken som kommer i en senere artikkel.
Det gleder oss å se ekte lidenskap i Norge!