2017-10-04-2666006213230fe68299b81e5c44b2b1c448df56 Det gir mer trivsel når dusjen er varm fra første dråpe

Varmt vann fra 1. sekund

Som eksklusiv distributør av de nye Aqua View-produktene Sinkmiser og Showermiser sikrer Webasto at dusjen og vasken har varmt vann fra den aller første dråpen.

Webasto tilbyr et nytt produkt som øker komfort og bekvemmelighet for båteiere. 
Fra nå av blir det kalde vannet som er ubrukt, og dermed bare går ut i sluket mens en dusjer, historie for båteiere.

Disse praktiske installasjonene er miljøvennlige løsninger for alle som verdsetter komfort enten de er på vannet eller på veien. Produktene som Webasto – produsent av tak, konvertible tak og termosystemer – nå har i sitt produktsortiment har en ekstra fordel; Sinkmiser og Showermiser er snille også mot lommeboken.

Enkel installasjon og bruk
Mens det bare tar noen få enkle grep for å installere Sinkmiser i vannkretsen på kjøkkenet, er Showermiser ment for bruk i dusjen. Arbeidsprinsippet for begge disse nyskapende produktene er ekstremt enkelt: Sinkmiser og Showermiser omdirigerer det ferske kaldtvannet tilbake til ferskvannstanken inntil det kommer varmtvann i dusjhode eller i springen.

Vannet blir fortsatt oppvarmet i varmtvannstanken, uavhengig av denne løsningen. En fargeindikator informerer brukeren når vannet er varmt. Dette garanterer behagelig vanntemperatur fra starten.

Samtidig gir denne innovasjonen effektiv utnyttelse av den begrensede vannmengden den reisende har til rådighet ombord i båten. Et stort pluss med dette systemet er komfort og bekvemmelighet.

På grunn av lavere vannforbruk varer vannet i ferskvanntanken lengre, uten at reisende må ta med seg ekstra vekt i form av større vannmengde i fartøyene.

Kilde: www.webasto-group.com