Rand 18 Picnic

Bakken Motor lanserer den minimalistiske og hydrodynamiske Danske motorbåten RAND på det Norske markedet.

Siden etableringen i 2014 har RAND Boats flyttet grenser for motorbåtsproduksjon, og har på kort tid oppnådd stor popularitet med sin banebrytende 18-fots daycruiser - Picnic 18. Den minimalistiske og hydrodynamiske motorbåten har oppnådd stor anerkjennelse og etterspørsel, og har allerede solgt godt blant private kjøpere på tvers av Europa, USA, og Australia. 

Bakken Motor har merket en stor interesse fra norske kunder som kunne tenke seg en slik, forteller selger Joachim Thorrud. Han skal fronte det nye merket i Norge, og han beskriver konseptet som svært spennende. 
<
I løpet av 2017 kommer også tre nye og større modeller fra Rands på 24, 26 og 28 fot. De nye modellene er som Pincic 18, skreddersydd til kundens bruksmønster. Rand Boats har allerede flere i bestilling fra private kunder og fra forhandlere. Rand 18 Picnic ventes inn til Bakken Motors showroom i Drammen i løpet av november måned. Båten blir også å se på «Sjøen for alle» i mars, sammen med sin storesøster 28 Leisure

Picnic 18 
Er en minimalistisk ”snekke” -aktig båt som er tilgjengelig med både elektrisk og tradisjonell fremdrift. Den passer også perfekt til å fraktes på tilhenger på grunn av sin lette vekt. Båten er designet i Danmark og blir støpt i Kroatia. Rand 18 Picnic er en båt for det enkle og sosiale båtliv. Midt i båten er et Piknik bord, med 10 sitteplasser rundt. Den kan også omgjøres til en stor solseng.

Førerplassen er midtstilt i båten og velger du el drift er båten miljøvennlig og stillegående. Den elektriske utgaven blir bli motorisert av Torqeedo, både inboard og outboard. Med Torqeedo 4.0 FP (inboard) vil båten få en toppfart på 7 knop. Pris på denne vil starte på 291.400,-

Så da er alt klart for Piknik på Sjøen.. 
 
Teknisk:
CE Kategori C
Lengde: 5,35 m
Bredde: 2,10 m
Dybde: 1,8 m
Vekt 390 kg
Maks motor: 60 hk