2017-09-29-8b017ba772d0852a6aaa1013ded5862e846d7ee5 Falcon BR6, en ny Aluminiumsserie fra Bella..

Bella lanserer ny serie - Falcon

Det Finske selskapet Bella-Veneet Oy i Kuopio, er kjent produsent av båtmerkene Bella, Flipper og Aquador alle med glassfiber skrog, nå utvider de med Aluminiums modellserien Falcon.

Ifølge Bella-Veneet Oys administrerende direktør Raimo Sonninen vil Falcon-serien være fritidsbåter i aluminium. 

 

"Vi har sett at utviklingen i fritidsbåtmarkedet siden 2010 har gått mer og mer i retning av dagsturer" sier Sonninen.

 

"Vi har derfor allerede i et par år utviklet mer egnede modeller for både produktfamilien Bella og Flipper. Vi mener tiden nå er inne for at vi også satser på Aluminiums båter og starter vår egen produksjon. Aluminiums båter har som kjent blitt mer og mer populært".

 

Aluminiums båtprosjektet startet for fire å siden, da trenden ble tydeligere, som Sonningen nevnte tidligere. Selskapet gjorde noen markedsundersøkelser og resultatet ble at de startet produksjonen.

 

Raimo Sonninen er sikker på at praktiske dagsturbåter blir mer og mer populær også fremover i de nordiske landene, og kommenterer følgende:

 

”I det nordiske båtmarkedet har aluminiumsbåtene en betydelig andel, og det er Sverige og Finland som fungerer som et lokomotiv i utviklingen. Som en av Nordens ledende båtprodusenter vil Belle-Veneet Oy naturligvis også være med i dette markedet”. 

 

Falcon er navnet på den nye serien og pr november 2017 er det to modeller BR 6 og BR 7, og i januar 2018 kommer det to modeller til.