Marell 900cc - Robust Svenske!

For første gang ble Marell Boats vist i Norge og det var Eker Performance West som stod bak lanseringen av den kundetilpassede båten.

Ja, for her får kunden være med å bestemme hvordan og hva de vil ha av utstyr på den råe båten. - Dette er en helårsbåt, fullspekket av avansert teknikk og komfort, forteller Erik Liland, hos Eker Performance West, til Baatsans.no. 

De har bestilt en til utstillingen i Stavanger og mener dette er en familiebåt utenom det vanlige. Mannen bak det røffe designprosjektet er Svenske Patrik Söderholm og hans team, som i mange år har vært verdensledende innen båtracing.  Erfaringen samt kunnskap fra utvikling av kystvaktsbåter, yachter, stridsbåter, redningsbåter tar de med seg ombord i Marell, og her er det få tilfeldigheter. De Svenske designeren etterstreber det perfekte.
 
Styrhusbåten har 2 x Mercury 400R Verado og går med det i 65 knop. Det er Ullman stoler, det beste man kan få forteller Liland. Spekket som denne, koster båten ca 2,5 millioner og den kan også tilpasses næring. Vi har allerede levert 2 båter i Norge av den mindre typen.
 
I følge trenden ønsker stadig flere nordmenn seg hardføre båter som kan brukes i all slags vær og som tåler en støyt, så da er dette en båt som kan treffe godt i segmentet for aluminium¬båter. Dette er en båt for både korte og lengre turer uansett vær, med en fantastisk stabilitet, som bare må prøves, avslutter Liland.

Se hele bildeserien i toppen
Marell 900CC – Komfort – ytelse og sikkerhet (lukket båt)
Motor fra 2x250 – 2x400
Fart fra 50-64 knop
 
TEKNISK SPESIFIKASJON
 
-CE Klass C
-Total Lengde 8,89 m
-Bredde 3,05 m
-Vekt 1 900 kg uten motor
-Tankvolym 2×280 l
-Maks motoreffekt 2×400 hp
-Antall personer 8