Solid Nord Star 47!

I helgen var flaggskipet til den Finske produsenten utstilt på Båter i Sjøen og her var det imponerende mye plass og gode løsninger.

Kjell E. Ulfsrud er stolt selger av båten, og det med rette, for her er mange løsninger man ikke har sett i en styrhusbåt. Fra akterdekket går man inn via store skyvedører til pantryen, og bak den er en romslig salong. Et trinn opp og du er i førerposisjon. Et oversiktlig førermiljø, fullspekket av utstyr som gir deg alt du trenger for å manøvrerer ”skuten”.
 
Ulfsrud forteller om fantastiske sjøegenskaper, og etter en lang tur langs nesten hele Norskekysten, vet han hva han snakker om.  Båten er utstyrt med 2xD8 på 600 hk hver, og med det går den over 40 knop. Pris med 2 x Volvo Penta IPS 600 ( 2 x 435 Hk diesel ) er fra ca 8,5 millioner
 
Når vi spør om den typiske kundegruppen, mener han den passer til alt fra storfamilien, til mer kommersiell bruk, som fiskenæring.
 
Typisk for Nord Star kontra konkurrentene, mener Ulfsrud er interiør og planløsninger. Vi har moderne og stramme linjer og et meget godt førermiljø. I denne utgaven er det også flybridge, men den kan leveres uten. Dette er en båt for helårsbasis, og kabinene er store, spesielt midtkabinen er imponerende. Denne utgaven har 3 kabiner, med totalt 6 soveplasser.
 
Se bildeserie i toppen