BAVARIA E34 SEDAN

Bavaria utvider den innovative og nye E serien. Første modell var BAVARIA E40, som umiddelbart ble svært populær og kåret til «European Powerboat of the Year 2017».

 Mange båter er allerede levert til fornøyde kunder i Norge, og en er ombord når vi besøker nyheten. Han skryter voldsomt av Bavaria E40, som han har hatt i sommer. Selv om noen føler det kan være litt mye vindfang i båten, beroliger han med at ved å bruke trøster foran og bak, går det som en drøm. 

Nå kommer lillesøsteren, BAVARIA E34, også en høyaktuell modell for det norske markedet, forteller Claes Eliasson hos Bavaria. Den typiske kunden har vist seg å være seilbåtfolk. De er ikke så opptatt av fart, men ønsker bedre bokomfort og større plass.
 
Ideen med å plassere førerplassen hevet akter i salongen har vist seg å være en glimrende og funksjonell løsning. Skipperen har panorama utsikt til alle kanter,  360 grader, og kan aktivt delta i sosialt samvær i båten, forteller Eliasson. Med en stor og praktisk bysse og romslig salong vis a vis er det en fornøyelse å oppholde seg på hoveddekket. Hele 5 takluker, hvorav 2 elektriske soltak i glass gir masse lys og luft, E34 vil også komme som en flybridge modell etterhvert.
 
BAVARIA E34 er overraskende romslig 
Både forut og akter er det store lugarer med full-size dobbeltseng, hvert sitt tilhørende baderom og forut et separat dusjrom. 
 
Ute i cockpit er det en sosial sittegruppe og en nedfellbar badeplattform gir enkel tilgang til sjøen. På fordekket kan man kose seg på en stor solmadrass. 
 
BAVARIA E34 leveres med Volvo Penta D3-60, 110 eller 220 HK. Skroget er svært effektivt med et forbruk på kun 0,7 liter pr nautisk mil. Det gir en rekkevidde på hele 700 nm. Med det mellomste motoralternativet er startprisen kr 2 290 000,- ferdig levert på vannet i Oslo.
 
Lengde: 10,30 m
Bredde: 3,49 m
Vekt: 7.600 kg
Dyptgående: 0,92 m 
 
Båten kan ses i helgen på Båter i Sjøen