Commuter 10, er tilbake i sortimentet.

Askeladden har ikke arkivert den, den er i aller høyeste grad flytende. Vi var med på tur i 40 knop uten noen form for bekymring. I cockpit sitter vi som piloter, i fjærende stoler, med fullstendig oversikt.

Askeladden har tatt konsekvensen av at det kreves litt ekstra kompetanse å betjene kunder til krevende yrkes og fritidsbruks båter. Behov for spesialtilpasninger er ofte nødvendig, og Askeladdens nyetablerte CustomLine avdeling ved fabrikkens anlegg på Askvik, har nå to personer, som ivaretar oppfølging av denne kundegruppen.Kjetil Bjøringsøy som salgssjef og Tore Svendal som teknisk sjef.

Tore Svendal har i 8 år hatt ansvaret for videreutvikling og oppfølging av Askeladdens Commuter produksjon i Polen. Svendal har en entusiasme rundt båten når han demonstrerer alle de praktiske løsningene, og vi forstår ham godt, båten har en ekstra ”IT” over seg.

En del endringer siden forrige versjon, som sort skrog og dashbord, sistnevnte er veldig praktisk i henhold til sollys og man unngår gjenskinn.  Commuter rib serien kan leveres fra 8m og opptil 16m på bestilling. Med enkel eller dobbel motorinstallasjon.

Kjetil Bjøringsøy har også store forventinger til produktet, han forteller de har har en spennende dialog med en kunde på 6 ”mob båter”.  Dvs båter som skal henge i hekken på større skip. Bjøringsøy trives godt hos sin nye arbeidsgiver Askeladden. Bjøringsøy har lang fartstid i båtbransjen med formidling av alle typer nye og brukt båter. 

Som tidligere nevnt har båten noe ekstra ved seg, se billedserien vi tok i nydelig vår vær. For mer tekniske spesifikasjoner og priser se på Askeladdens hjemmeside.