2017-08-30-f5b3bafafa8feed9b38c823b716da7cfc1f54b50 Sjur Kathenes er klar for nattåpent og en hyggelig båtprat 31. august

Nattåpent hos Yamaha Bergen

På den siste sommerdagen, før høsten setter inn, kan du gjøre gode kjøp på vannscootere, Finnmaster og Pioner båter i Åsane utenfor Bergen

Daglig leder Sjur Kathenes inviterer for andre gang til nattåpent i butikken. Han lover mange gode tilbud. 10% på pioner, gode rabatter på vannscootere og lagerbåter.
 
Når det gjelder året for øvrig var forsommeren veldig bra, men i sommer for øvrig har det vært relativt stille, også hos dem. Med dette været har det ikke vært mange innom på impuls, sier han, og er like oppgitt over været på Vestlandet som vi alle har vært.
 
Men, litt gledelig har det vært på salgsbiten. Blant annet har vi doblet salget av vannscootere, forteller han. Vi kan også glede oss over at det nye merket Husky har slått an. Spesielt R6 har vist seg å være en hit.
 
Vi kan jo håpe på en lang og fin høst, men først avslutter vi sommermånedene med mange godbiter for dem som kommer innom i morgen, avslutter han.