2017-08-24-5ea7babe70cb87ea03453ecba2870497a06f7038 Ombord i en helt ny Windy Zonda 31, (fs) Ørjan Wollertsen, Joachim Thorrud og Mads Jørgensen. Joachim starter hos Bakken Motor 1. september, og vil nok bli savnet i båtmiljøet i Bergen

Åpent hus på Hjellestad

I anledning 100 års dag for butikken på kaien inviterer Nautic Norway i samarbeid med dem til åpent hus med båtutstilling, seiling, gratis is og pølse.

Lørdag 26 august klokken 11:00 starter ”festen” for liten og stor. Daglig leder Ørjan Wollertsen hos Nautic Norway er i full gang med å klargjøre båtene. En helt ny Windy 31 Zonda er nettopp ”pakket” ut og er en av godbitene du kan beskue. Videre i utstillingen er det Windy 29 Camira, 26 Kharma. De har også nylig fått inn Nimbus i sitt sortiment og her er det 305 Coupe som ligger ved kai. Elan Impression 45, er også verd turen til Hjellestad.
 
Wollertsen er godt fornøyd så langt i år, og de har doblet omsetningen siden i fjor. - Det tar alltid litt tid å etablere nye merker, men 6 solgte Elaner hittil i år, er bra. Vi har også solgt 2 Paragoner nordover og en Nimbus, foruten alt det brukte.
 
Høsten blir også travel med mye møter og messer, samt en ny i salgsteamet. Mads Jørgensen som de siste årene har arbeidet hos Nye Norske Båtsenter, setter nå kursen til Hjellestad. Han overtar jobben for Joachim Thorrud, som flytter tilbake til Østlandet. 
 
Mads Jørgensen forteller til Baatsans.no at har gleder seg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Selv om han er vant med flotte båter, så blir det litt mer å sette seg inn i her.  - Seilbåt og seiling i Kroatia er nytt for meg, men jeg er ikke helt ukjent med seilbåt. Som liten seilte jeg optimistjolle, men jeg må nok gå en liten vei med å sette meg inn i all terminologien til en seiler.