2017-08-21-e87aace179ff08bfc3f0aee9b0bb6abf8b9638d5 Nyheten Family Plus blir "flaggskipet" i Seasy-serien

Familiekajakk til tur og fiske

Seasy Family Plus er en ny og robust kajakk i størrelsen XXL. Nyheten har plass til to barn og to voksne, eller to turpadlere med behov for ekstra lasteplass.

Den norske kajakkserien Seasy får nå en ny toppmodell konstruert i robust, rotasjonsstøpt plast. I likhet med øvrige modeller er Seasy Family Plus en bred, stabil og åpen kajakk som gjør den trygg i bruk og lett å håndtere også for nybegynnere, forteller Wee Fritid i en pressemelding.

Nyheten Family Plus blir  flaggskipet i Seasy-serien, og har plass til hele fire personer: To voksne og to barn. Dermed kan hele familien dra på utflukt på sjø og vann enten man er på hytta, på campingtur eller på bilferie. Den betydelige lastekapasiteten på 250 kg kan også benyttes til ekstra last når to personer skal på langtur.
 
Fiske og komfort
Nye Family Plus er utstyrt med to myke og vanntette ryggstøtter som raskt og enkelt kan justeres for optimal sitteposisjon. Kajakken er også tilpasset montering av låsbar fiskestangholder som passer de fleste stang- og snellekombinasjoner. De to sammenleggbare padleårene festes enkelt langs siden av kajakken når man fisker. Videre har nyheten både oppbevaringsluke, lasteplass med nett, koppholder, bærehåndtak og dreneringshull.
 
For mer informasjon, besøk weefritid.no
 
Seasy Family Plus
 
Lengde:            4,20 m
 
Bredde:            0,90 m
 
Høyde:            0,43 m
 
Vekt:               38 kg
 
Kapasitet:       250 kg
 
Farge:              Oransje, hvit, blå
 
Pris:                 kr. 7 250,-