2017-08-18-bbfb9eb6df6ce948d56dd4eb578c37c02f295548 Fra venstre Rune Heide, Petter Træet og Jarle Eide, er klar for og ta imot nye kunder

Flere nyetableringer i Viksund lokalene!

Vest Båtservice som startet på Møvik, Sotra, har nå åpnet verksted og butikk på Strusshamn kai, på Askøy. Etter hvert kommer også bruktbåtsalg.

Flere og flere bedrifter etablere seg i de gamle Viksund lokalene. Baatsans.no møter 3 glade herrer som har sin arbeidsplass nettopp her. Etter 5 år på Møvik har de flyttet til Askøy. 
 
Her har de motorservice, salg av båtvogner og kraner, samt at de utfører alt innen båtservice, som f.eks. Vasking, polering, bunnsmøring og andre typer overflatearbeid av båter.
 
Daglig leder Jarle Eide, har vært her siden 2 mai, og han trives veldig godt i jobben etter mange år som boresjef i Nordsjøen. Yngstemann på laget, Petter Træet er utdannet bilmekaniker, men har ingen betenkeligheter med å være båtmekaniker i stedet. Han har stor tro på fremtiden i bransjen og de har mye arbeid allerede. Sistemann på laget Rune Heide er velkjent i de gamle Viksund lokalene, da han i mange år arbeidet for Viksund, så også han er fornøyd med å være tilbake, selv om det er i et annet firma.
 
Hos gutta er det godt humør og spøken ikke langt unna, som skaper et godt arbeidsmiljø. Godt å vite for båtfolket at her kan de komme med motoren sin og få den beste servicen.  ”Om du trenger hjelp utenom åpningstider, som kveld og helg så strekker vi oss langt for å hjelpe”, forteller de. De er også fleksible når det gjelder henting av båter for reparasjon eller service til verkstedet deres. 
 
I dag er de forhandler av Suzuki, Honda, Tohatsu og Lowrence kart / ekkolodd.
Vil du vite mer kan du besøke nettsiden deres her Vest Båtservice